ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

LIFE GOES ON..

2011-03-31 22:43:32 / 0 kommentarer ..


Har nästan bara suttit hemma idag, Gjort tyskan och suttit vid datan & snackar med Felicia i telefon. Sen vid.. Sju tror jag, amen nångång så drog jag ut och träffade ''A''... Hm, mystiskt! Vi chillade bara och snackade. Hahahha, fett synd om hans buss.. kom hem ungefär vid tio tiden. Blev även vän med en gammal kompis igen idag, Nämligen Kristoffer.

Men ska nog snart lägga mig tror jag, Varit sjukt trött idag.. Säkert för jag och Felicia låg och snackade ett bra tag igår kväll och att jag gick upp så tidigt idag.


Fan att det skulle börja snöa ikväll.. Gud vad jag saknar sommaren!

HAPPY

2011-03-31 16:06:38 / 1 kommentarer ..Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dom människor som behandlar dig rätt, & glöm dom som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det. Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är äkta, & vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin förmodligen kommer att göra det. Du kommer göra dig besviken. förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar.Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger.
Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.

-

2011-03-31 15:55:17 / 0 kommentarer ..


Jag döljer inget, leker inte bov.. men när du inte bryr dig, så visar jag inte mina behov.

PICS

2011-03-31 15:35:56 / 0 kommentarer ..En bild från När jag satt på tåget från Solna, fan vad pigg jag ser ut.. & en bild på Linn..

FÖRÄNDRING

2011-03-31 14:46:11 / 0 kommentarer ..


- Ska börja träna på SATS, Men min Soffepoffe :D
- Färga håret, ljusare. men riktigt när vet jag inte riktigt. tror ändå jag ska vänta ett litet tag.
- Bli frisk nån jävla gång..
- Forsätta med att inte äta Godis, Var verkligen skit länge sen jag gjorde det.. Nu när jag har gått ner i vikt medans jag varit sjuk ska jag försöka hålla det.
- KÖPA NYA JEANS! jag förstår inte.. Alla mina byxor har blivit förstora.. Till och med ett par byxor som satt thight på mig förut, som jag köpte på gina. Men det kanske inte är för att ja har gått ner i vikt.. dom kanske har töjts lite eller nånintg. Aja, men nya jeans iallafall! Som passar..
- Börja sola..
- Sen är det väl lite mer smått och gott. Men min hud har verkligen blivit bättre & gått ner lite, det sitter ju aldrig fel?


HOME

2011-03-31 14:26:13 / 1 kommentarer ..


Kom hem för en stund sen, Riktig Chill dag idag! Ska snart börja sätta mig med tyskan och göra några uppgifter jag ska göra.

på morgonen drog jag till Vasaparken och chillade, fyfan vad trött jag var på morgonen.. jag och Felicia fick kämpa oss upp.. Men sen drog jag iallafall ditt.. Höll på och somna flera gånger. Hahah! Sen drog vi vidare till Solna och chillade en stund. Sen tog jag tåget till Station och käkade med Linn och Coola pojkarna, sen vidare till skolan och satt i cafeterian ett tag sen kollade vi på en film på So'n i en kvart/ tjugo minuter. Sen hade vi idrott och vi skulle göra ett spring test, men kunde inte vara med eftersom jag fortfarande är sjuk och sånt. Så satt där i kanske tjugo minuter sen slutade jag. Så slutade typ halv 2.

Så ja, plugg nu sen får jag väl se vad jag hittar på. Har lite bilder på min Mobil jag kan lägga upp sen när jag orkar lägga över dom..


Söt Felicia på morgon kvisten.


MOT BUSSEN

2011-03-31 07:42:46 / 0 kommentarer ..


Jag & Felicia ska börja dra oss mot bussen nu. Ciao

Osminkad o fin

MORSNIONG KORSNING

2011-03-31 06:55:23 / 0 kommentarer ..


har nyss käkat frukost, fyfan vad segt det var att palla sig upp ur sängen i morse.. Och det var inte det lättaste att få upp Felicia heller. ska snart börja ''fixa mig'', sätta upp håret i en fläta och byta om rättre sagt, sen blir det att ta bussen till station och sen så viiidare!


GODNATT

2011-03-30 22:26:32 / 0 kommentarer ..


Felicia smsade mig typ vid 10 tiden och hade ingen nyckel hem och hennes mamma var inte hemma, så hon fick komsi hem till mig och mysa. så nu ligger vi i min 160 säng med varsina täcken och ett trasigt lakan, fråga mig inte hur jag lyckades ta sönder det för det är jag inte själv medveten om.. men ja, nog om det.

Ska sova nu, skulle presic sova när Felicia smsa mig.. Pain in the as! Men sånt är livet. :)


NATTINUSSEN

2011-03-30 21:46:07 / 0 kommentarer ..


Ska sova nu, fyfan inga krafter kvar..

FILM TIPS

2011-03-30 20:22:40 / 0 kommentarer ..


Älskvärd film!


ALDRIG FALLA TILLBAKA

2011-03-30 18:15:55 / 0 kommentarer ..LIFE

2011-03-30 18:06:17 / 0 kommentarer ..HATAR ATT GÅ UPP TIDIGT

2011-03-30 17:56:42 / 0 kommentarer ..


ska upp... det har jag inte räknat ut en. men jävligt tidigt! ska ta tåget från station 8.13 tror jag det var. Kommer aldrig orka upp.. fyhelveteskukolonskithora.

MUSIQ

2011-03-30 17:50:33 / 0 kommentarer ..


Nån mer som kommer ihåg låten..?

I WILL NEVER SAY NEVER

2011-03-30 17:40:21 / 0 kommentarer ..


Är hemma nu, har nyss tagit en dusch. så det är naaajs.

Var i skolan idag, sjuukt kul dag! hahha, planerade en ''hämd'' på en snubbe som hade gjort en grej mot en tjej kompis..eller han skulle rättare sagt, så vi fick sätta han på plats. orkar inte berätta allt på blogen, ni kommer ändå inte fatta för jag är säämst på att förklara. Men fyfan, hans min när jag kommer, och när hon kommer.. jag dör! så jävla bort gjord och busted. Fyfan, spottar på sånna killar! Vi fick spela lite teater & ett gratis cigg paket är int alltid fel. Bästa!

Sen följde jag med några kompisar
till centrum för mamma skulle hämta mig där, sen åkte vi till sjukhuset och tog några prover och sånt där. Sen träffade jag bästa bror & anonym en snabbis. sen drog jag hem och nu sitter jag och gör inte mycket als. Lyssnar på musik och sånt.


kommer alltid ställa upp för dig, även om det drabbar mig..

PERSONLIGT INLÄGG

2011-03-30 08:18:36 / 1 kommentarer ..


Det här inlägget är bara till dig! Hanna Åsell.. Nöjd?


HATERS

2011-03-30 08:16:22 / 0 kommentarer ..


Okej, ska försöka bli bättre på det här med att blogga.. men vafan jag orkar inte! Men ja, får väl försöka iallafall..

Igår; Var jag och träffade Oskar. Chillpill sådär. Vi gjorde väl inte så mycket, snackade och sånt. Sen skulle jag träffat Mardin en stund, men han är lat och kollade på Fotboll. hahah muffsen. Så jag låg väl bara hemma hella kvällen, Chattade på liksom. hahah, Gal1!
Idag; Sitter just nu och käkar frukost, Ska till skolan senare. Men fyfan vad jag inte orkar! Men mina betyg börjar iallafall gå uppåt! ;) Sen efter ska jag till Sjukhuset, Eftersom viruset har kommit tillbaka till lungorna, jag vet inte om det är värre än förut.. Men nu har det blivit så att jag kan få svårt att andas ibland. Vilket är riktigt obehagligt. Sen vet jag inte hur lång tid jag kommer vara där, fick ju ligga inne på akuten i 3/4 timmar.. vilket jag inte hoppas att jag får göra nu. men om jag blir klar tidigt vet jag inte vad jag ska göra faktiskt..


hahahaha, jag & Sofia för mer än ett år sen!

.

2011-03-26 16:20:59 / 1 kommentarer ..Du är en Ängel..

.

2011-03-26 16:01:16 / 0 kommentarer ..


Det finns saker som har hänt, saker som passerat men ändå finns kvar liksom..

NEVER EASY

2011-03-26 15:53:19 / 0 kommentarer ..Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore,
Life's too short to make trouble out of small things.
You think it's better this way. will you regret it one day?
Close my ears when words come flying out, I've heard them all before.
With just a lot of hope flushing down the drain, it is better this way?
I am going away, I'm doing what you want.
I tried and then some more. Instead of dragging the both of us down,
Divide separate ways. It's never easy this way.
Talk too me, throw the ball back, I've been here before there is no turning back.
Talk to me just tell it like it is.. Just two afraid souls, going at each other.
We're at the crossroad going separate ways, time to say it as it is!
And if we bump into each other one day we'll be better then.LÄNGESEN

2011-03-26 15:30:16 / 0 kommentarer ..


Allting har förändrats, men DU finns kvar.. Men just nu måste jag se klart.
Blev hjälplöst förälskat, Obeskrivligt tagen..Som om jag låg ner på marken och blev slagen. Tappa hjärtat i knät, Kunde inte tänka logiskt eller sunt Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung.

Men jag gav aldrig upp dig när du försvann..

LOVE

2011-03-26 15:21:26 / 0 kommentarer ..
Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta kärleken till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och bli kysst över hela kroppen. Det handlar om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden.. thats love

Om det blir fel, Försök igen.. ♥

2011-03-26 15:18:25 / 0 kommentarer ..
När drömmen blir sann, När sagan tar slut, När sagan blir värklighet men sen suddas ut. När sanningen vinner över allt, det är då man står ensam kvar på egna ben det är då allt känns kallt. det är då man behöver kärlek, ett löfte med ärlighet, en betydelse med mening. en period med lycka & hopp. en stund i livet då man fakitkst mår bra. det är de man behöver när man sjunkigt till botten & kämpar för livet. när någon/något tryckt ner dig så lågt, när tårarna rinner som floder för varje tanke du slår, för varje låt du lyssnar på och varje steg du tar. när känslorna tar över och du bara vill ligga kvar på marken, livlös & ensam. närdu bara vill att du ska komma till himlen utan att behöva dö. när du vill att ödet fixar resten, för du är för svag för att kämpa. när du känner att tankarna snurrar i huvudet & hjärtat slår snabbare för varje sekund. när vindarna viskar sanning & lögner, när ensamheten dödar innuti och smärtan bränner sönder hjärtat. när du sjunkigt så lågt att det blir värre än vad det behöver, när du inte vet vilken väg du ska välja, vilka beslut du ska ta & hur du ska klara dig igenom dom. när du varje gång går vilse i dig själv & i sanningen. när du blandar ihop värklighet med fantasi och drömmer dig bort till då allt var som förut. då du faktiskt kände att du mådde bra. men har man kommit till himlen måste man också komma till helvetet. det som kommer upp, måste ju komma ner igen. och det är det som sårar mest, det är det som är kniven som sticks in & ut i ditt bröst. det är beslutsångesten & känslan av rädsla som dödar inuti. jag orkar inte längre ärligt detta tar mitt liv. hur mycket man än försöker glömma och skita i allt slår en tanke lika ofta som du blinkar. det går inte att undvika stigen du gårpå , det går inte att stoppa tårarna som rinner. även fast du bara vill att de försvinner. Men de är då man vill ligga i hans armar & känna sig trygg. de är då man vill känna sig älskad. De är då man behöver någon som kan finnas där även som vän. De är då man behöver någon äkta. de är då man vill känna sig lyckad & inte värdelös. de är då man önskar att det som hänt, inte spelar någon roll. en ny början, ett nytt liv. en ny chans & en ny kärlek. men värkligheten har visat sanningen , att mina drömmar & fantasier endast håller i tre dagar. Att man endast är kär i kärleken, och att det alltid är en av oss som väljer Kär, och den andra Lek. Man kan inte gömma sig för sanningen. Man kan inte dra vatten över huvudet, skölja bort allt. man kan inte stoppa huvudet i sanden och tro att du nästa morgon är borta. man är kär i kärleken samtidigt som man leker med fantasierna om att kärlek faktiskt var något äkta någon kunde ge. inget ska stoppa dig för att vara kär i den du älskar..

SKOLAN

2011-03-25 09:55:27 / 0 kommentarer ..


Sitter i skolan och chillar, ska snart göra Wofflor, nice! Fast... gillar inte wofflor speciellt mycket. Men ja.. livet rullar på. F3st ikväll tror jag nog, blir nog till att fira Emil som fyllt år och så. Men tjaaaaaaou


HOME

2011-03-24 22:21:29 / 0 kommentarer ..


sitter just nu och kollar på BB. kom nyss hem för en liten stund sen.

Gick till abbes och träffade tuffa Grabbz, vi satt och snackade och chillde. Snackade om Robin S Fester i sommras hur sjuuka dom var, snackade även om mopeder, Fyllor och ja, allt möjligt! sjukt kul & chill.

Sen rullade jag
vidare till Felicia, där vi mest satt vida datan och drev runt. Våran humor hahah! men ska försöka sova efter Bb. så natti


- long time ago!

OUT!

2011-03-24 18:52:46 / 1 kommentarer ..


Snart blire utgång! WOHOO... nej men Chilla med Mardin sen vidare till en hemlig person.. Ohh, undrar vem ;)


Mardin är skit dålig på att skjusa folk på Cykel..

SWEAT BABY

2011-03-24 18:41:45 / 0 kommentarer ..TRIGGER

2011-03-24 18:39:42 / 0 kommentarer ..Oops I guess I shot ya.
My finger's on the trigger, I had a bullet with your name on it..Click click
I'm a sex pistol, My love should be illegal. Real deal baby.


2011-03-24 18:35:37 / 0 kommentarer ..


Människor är som pusselbitar,
Det finns alltid två som passar ihop.


NIICE

2011-03-24 17:44:14 / 1 kommentarer ..


nice dag idagråååå!

Var först i skolan och hade två lektioner, sen lunch. Sen tog jag bussen in till Stan. Gjorde lite grejer och såååååååå... chill dag, Jävliiigt roligt på donken, Folk i stan är sjuka i huvudet. Rolig som fan! Älska livet. Orkar inte skriva mer. ska ut och göra nånting, träffa nån. HeJ!


Import i Sthlm City, hahaha!
Man får ju bjuda lite ;)

Kurt Nilsen

2011-03-24 07:41:27 / 2 kommentarer ..MY WEEK

2011-03-24 07:20:16 / 0 kommentarer ..


Måndags: Var hemma och var sjuk. Orkar inte berätta i bloggen vad för sjuk jag har varit osv.
Tisdags: Var i skolan på dagen, Sen åkte jag direkt till stan dör Oskar väntade på mig. Vi käkade donken sen gick vi omkring och chillade i stan. hahahha, Omg kärringen i rulltrappan! länge sen jag garvade så mycket! Sen drog jag hem en snabbis, Sen drog jag ut och träffade Grabbaaarna och rökte VP. Sen drog jag hem och bara tog det lungt. chill daaag

Onsdag: Var i skolan & käkade på Bk, Sen drog jag hem en stund efer skolan. Sen tog jag bussen till Centrum med hanna & Petra. Vi chillade omkring där sen drog vi hem till hanna. Hahaha paniik Ruscha! hahaha Var inte hos hanna så länge. Sen gick jag hem och bara tog det lungt.

Idag: har nyss duschat och håller på och äter en macka & Oboy + mina piller jag ska ta nu på morgonen. Ska till skolan senare, hatar torsdagar! Sen ska jag nog träffa bezta felicia. Vet inte vad vi ska göra men vi lär ju hitta på nånting.Känner att jag har blivit lite anourlunda, på ett bra sett. nu när det börjar bli vår & varm så får jag så mycket mer energi. jag vill göra saker! nya saker! Roliga saker! Göra saker hela tiden!

WORDS

2011-03-20 11:01:13 / 0 kommentarer ..


What are words If you really don't mean them,
When you say them..?

-

2011-03-20 10:59:00 / 0 kommentarer ..Cuz what kind of guy would I be..
If I leave when you needed me the most.MIN DRÖMSAGA SOM VÄNDE SIN SISTA SIDA

2011-03-19 23:02:26 / 0 kommentarer ..


Det har blivit många fina minnen, men alla sagor har väl sitt slut och alla kan inte alltid känna likadant för varandra. Men det var mitt livs bästa tid, och verkligen ingenting jag ångrar. Ångrar väl dock att det blivit såhär, men jag kan ingenting göra åt saken.. Men det var en underbar tid.
15Juli 2010  </3  18Mars 2011
  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod