ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

BARA TANKAR..

2012-02-24 21:22:20 / 3 kommentarer ..Det tar på krafterna att hella tiden kolla sig i spegeln och höra hur kommentrerna Tjock, ful, äcklig bara ekar i huvut. att känna att man inte räker till för andras krav. att känna att man aldrig kommer passa in. att känna sig ful och tjock hela tiden, och dom där orden som värkligen trcker sig in i hjärtat och värkligen skaver och trycker. att hella tiden tänka sig för vad man gör, och hur man sitter och hur man ser ut. Från vilket hål man ser tjock ut och hur ens hår och smink hela tiden ser ut. och anpassa sig efter kläder som inte gör n större en vad man redan är. och att känna att man aldrig kan vara lika fin och smal och ha samma kläder som alla andra. att inte kunna bada på sommaren för att man skämms för mycket...

För att man alltid ska anpassa sig efter andra, och vad andra tycker är tjock och ful. och dom där onödiga orden. man kan värkligen lossas att man inte bryr sig..

MEN MAN BRYR SIG SÅ JÄVLA MYCKET !

Kommentarer
Anonym

Jag håller helt med dig, de är ord som jag får stå ut med varje dag och det tar verkligen kål på mig. Men du är ju typ helt perfekt, skit fin kropp och hela ditt ansikte är så vackert och jag tror många håller med mig om det!

2012-02-24 23:57:02
Anonym

Istället för att bry dig om ditt utseende fokusera på dina lektioner så kanske det går bättre för svenskan, else i don't see any problems.

2012-02-25 20:23:36

Amanda, du är världens finaste!! <3

2012-02-25 22:47:10
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod