ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

<3

2012-02-16 20:17:29 / 0 kommentarer ..
Du är mitt allt och du vet verkligen inte hur glad jag är för att jag har dig, i snart 9 månader har vi varit med varandra konstant och du lyser verkligen upp mina dagar! Vi har haft våra svåra stunder, stunder då vi verkligen bara vill slå ihjäl varandra, skrika på varandra tills vi blir hesa och såklart har vi missuppfattat varandra. Men man kan inte ha en dans på rosor utan att trampa på taggarna. Men även när vi trampar på dom där taggarna så hjälper vi varandra och tar hand om dom små såren som blir, tillsammans. Tillsammans klarar vi allt, och det vet vi.

Du är verkligen inte som någon annan jag träffat, vilket gör det speciell.. vilket gör att jag älskar dig mer än vad jag redan gör! Du är speciell på alla möjliga sett! Det leendet på dina läppar som jag skapar är det finaste på dig & dina fina blå ögon! Jag älskar hur du kysser mig, hur du tar mig i din famn, hur du rör vid mig och hur du behandlar mig. Jag vet inte vad andra tycker att kärlek är, men jag vet att det här är kärlek. Och jag vet inte bara det för hur jag känner, utan jag har sett mycket på kärleks filmer.. heheh!

Men ja, du vet inte ens att jag skriver det här.. och får väl se om du får reda på det med. Men det jag vill säga är att jag verkligen älskar dig, har inte älskat någon som du! Känner mig ganska rolig eftersom jag sitter med leendet under ögonen och du vet inte ens om det, busigt! du annar inte hur stolt jag är att kalla dig MIN pojkvän, bara MIN. Har aldrig kunnat göra det förut men nu med världens bästa person kan jag det och jag är så glad att det är du av alla miljontals människor på denna jord! Du den ända för mig älskling! Tack för allting du gjort för mig, jag kan inte tacka dig nog! Får betala tillbaka med mina kyssar, och det lär bli några års förbrukningar.


Jag Älskar dig Mathias Sahlqvist!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback