ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

BOYs..

2012-01-10 10:02:44 / 0 kommentarer ..


Den där pojken som förändrar hela ditt liv. Han. Han kommer att sabbotera allt som du trodde var konstant. Helt plötsligt så blir den där täta muren lika tunn som ett bakplåtspapper. Han kan liksom bara röra vid den för att den skall gå sönder. Och bakom, där står du. Inte någonsin tidigare har det varit någon som så enkelt har rubbat ditt livs arbete av den där muren. Men han liksom kommer som från ingenstans och river ned den som om att den inte var i vägen alls. Och du fascineras över hans sätt att komma åt dig. Hans sätt att röra vid dig utan att ta på dig. Hans sätt att förstå dig utan att ens behöva fråga.

Du visste inte vad kärlek var. Du hade ingen aning. Det enda du visste var att kärlek gjorde människor alldeles annorlunda. Kärlek gjorde dina vänner halvt förstörda. Kärlek gjorde dina bekanta paranoida, svartsjuka. Kärlek gjorde dina föräldrar så sorgsamma att de ibland knappt kunde ta hand om dig. Du hade sett så många runtom dig falla, krossas. Men aldrig trodde du väl att du skulle stå där en dag med gråten i halsen och då förstå att kärleken faktiskt är så farlig som du tidigare sett. För att du hade trott att de överdrev framför dig. Du hade trott att de ville få sympati, att de ville att det skulle göra ondare än vad det egentligen gjorde bara för att alla andra säger att det skall göra så ont. Men så står du där. Du bär på den största smärtan du någonsin har känt. Du riktigt slås sönder. Och då förstår du att de talade sanning då de sade dig att det kändes som om att deras mänskliga kött brändes sönder sakta och att det kändes som om att deras muskler glömde bort sin funktion.

Ja, du där som säger att du aldrig faller, en dag så kommer kanske du också att falla. Och då kommer du att förstå att kärleken kan ta sönder även den tätaste av väggar. Du kommer att förstå att även fastän att du gör motstånd så kommer du antagligen att misslyckas för att kärlek är starkare. Ditt hjärtas vilja är starkare än ditt förnuft när kärleken är äkta. Och du, som säger att du aldrig faller, tycker att det jag säger nu är nonsens. För att du tror att jag har fel, att du aldrig kan falla - att det inte finns någon för dig. Men, en dag så kommer du att förstå att det jag säger är sanning. Och kanske kommer du att ligga där på golvet i fosterställning och önska om nåd efter att du har haft den bästa tiden i ditt liv och lider så fruktansvärt för att den är över.

För att det är ju lyckan i kärlek som får oss så FÖRTVIVLADE när vi håller på att förlora den. Så stor är den.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback